bff3ded084767c37fd627d72e81bf355Onze fiscalisten zoeken voor u naar de beste fiscale mogelijkheden en maken bezwaar tegen onterechte belastingaanslagen. Voor vrijwel alle vragen kunt u bij ons terecht. En als wij uw vraag niet kunnen beantwoorden, omdat dit onder een andere discipline valt, dan kunnen wij u toch helpen door ons uitgebreide netwerk van juristen, arbeidsdeskundigen of notarissen.

Dus als u bijvoorbeeld wilt weten of u een pand of bedrijfsauto beter zakelijk of juist privé kunt aanschaffen, neem dan contact met ons op. Of als u er bijvoorbeeld over nadenkt om een BV te gaan oprichten, dan begeleiden wij u daarbij en halen er het meeste fiscale voordeel uit.

Maar ook als u een fiscaal conflict heeft met de Belastingdienst, dan helpen wij u weer om op goed voet met de fiscus te komen. Ons kantoor heeft in al die jaren een goede vertrouwensrelatie met de belastingdienst opgebouwd, waardoor voorstellen, aangiften of bezwaren eerder worden goedgekeurd.

Wilt u dat uw adviseur scherpere fiscale oplossingen biedt, dan gaan wij graag voor u aan de slag om het beste eruit te halen. En daarbij schuwen we de confrontatie met de belastingdienst niet.

Stel gerust uw vraag via het contact en wij nemen contact met u op.