Encewe staat voor N C W en betekend “Netto Contante Waarde”. Ons motto is:
“De waarde van prestaties ligt in het nastreven ervan”.

Encewe heeft ruim 20 jaar ervaring en is ontstaan uit de samenwerking tussen fiscalisten en boekhouders. Door deze samenwerking kunnen wij u van begin tot eind van dienst zijn. Door de fiscalisten hebben we de nodige fiscale kennis in huis en kunnen we direct inspelen op ontwikkelingen en toepassen op uw situatie. Door onze boekhouders wordt uw administratie deskundig verwerkt en worden financiële zaken belicht en fiscale mogelijkheden gesignaleerd.

Beoordelingen van onze cliënten

Encewe is een kantoor met een informele sfeer. Bij ons staat persoonlijke service voorop. Wij investeren liever in een goede langdurige relatie, dan snel gewin. Bij ons tikt ook geen “declaratieklok”. U kunt ons altijd vragen stellen.

In verband met de digitalisering van belastingaangiften en publicatiestukken zijn wij geheel ingericht om digitaal met instanties te communiceren. Documenten en aangiften worden zoveel mogelijk digitaal verwerkt, verzonden en gearchiveerd en als u over een online boekhouding beschikt kunnen wij deze voor u op afstand controleren.

Voor communicatie met de instanties hebben wij uiteraard eigen beveiligde toegangspoorten en certificaten. Voor de veiligheid en opslag van uw gegevens gebruiken wij geavanceerde beveiligde software. Onze data wordt veilig en vertrouwelijk opgeslagen en opgenomen in een periodiek back-up systeem.

Wij voldoen hierdoor aan de voorschriften van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVR).
Lees hier ook ons privacystatement.

Op onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

Encewe is een handelsnaam van L&T Holding BV (KVK 34124135)

Algemene voorwaarden