“Encewe reageert steeds snel en competent op mijn vragen rond boekhouding en belastingen. Bovendien weet je precies wat dat advies gaat kosten. Het totaalpakket is competitief geprijsd en je betaalt niet extra voor elke email of meeting. Dat was bij het grote accountingkantoor waar ik eerder mee werkte helaas wel het geval. Ik kan Encewe aanbevelen aan elke ZZP’er en MKB.”

HT Consulting B.V. (consultant)

“De tip die ik jaren geleden kreeg om de hulp van Encewe Belastingadviseur en Boekhouders in te roepen voor de opstart van mijn bedrijf was een schot in de roos.
Betrouwbaar, servicegericht, kritisch, meedenkend en vooral prettig en persoonlijk. Kwaliteiten die ik erg waardeer in de samenwerking met Encewe en mij helpen om de fiscaal-administratieve zaken van mijn adviesbureau in goede banen te leiden en verder te professionaliseren.
Ik deel daarom graag de tip die ik zelf heb gekregen met collegebedrijven die op zoek zijn naar professionele fiscale en administratieve advisering en ondersteuning. Bel Encewe!”

WYNE Strategy & Innovation (adviesbureau)

“Encewe verzorgt al tien jaar de fiscale en administratieve zaken voor mijn stamrecht bv. Sinds 1-10-2018 ben ik een bedrijf gestart waarvoor ik een tweede bv heb opgericht. Ook hiervoor worden de administratie en fiscale zaken door het team van Encewe verzorgd. Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid en de informele en plezierige wijze van communiceren.”

Sterna Paradisaea B.V. (stamrecht-BV)

“Vanaf de start van mijn bedrijf ruim 10 jaar geleden heeft EnCeWe mij naar volle tevredenheid ondersteund met de administratie en de belastingaangiften en daarnaast ook van advies voorzien bij de ontwikkeling van mijn bedrijf. De professionaliteit, persoonlijke aandacht en flexibiliteit om mee te groeien maken EnCeWe voor mij de ideale business partner”

De Bovenverdieping B.V. (ICT-consultancy)

“Al 15 jaar laten we tot grote tevredenheid onze belastingtechnische zaken regelen door Encewe. En dat tegen een alleszins schappelijk tarief. Encewe onderscheidt zich door prima kennis van zaken en grote vriendelijkheid. Bovendien is men altijd bereid om om je met raad en daad bij te staan. Kortom, voortreffelijke en prettige dienstverlening.”

Pluh V.O.F. (vertaalbureau)

“Wij ervaren al jaren het vakmanschap en een correcte en  plezierige werkwijze van Encewe. No-nonsense en doen/waarmaken waar je voor staat is  daarvan de kern. Ga zo door !”

Stichting School voor Filosofie (cursussen)

“Ik ben al jaren zeer tevreden. Ik krijg keurige jaarverslagen en bij vragen krijg ik zeer vlot antwoord. Encewe weet altijd meteen waar het over gaat en ze leggen het geduldig uit. Prima!”

Keko Holding B.V. (pensioen BV)

“Ik ben al heel lang klant en zeer tevreden over encewe! Altijd correcte en snelle afhandeling. Dat ik even kan bellen, het persoonlijke contact, vind ik ook altijd erg fijn.”

Onderhoudsbedrijf ELRO B.V. (aannemer)

“Ik heb een lange ervaring met deze organisatie. Ooit begonnen met een eenmanszaak voor het opzetten van praktijkopleidingen. In 2004 ben ik in loondienst gegaan en heeft Encewe mijn bedrijfsactiviteiten belastingtechnisch afgehandeld en mijn privé belasting afhandeling voortgezet. In 2009 ben ik geëmigreerd naar Italie. In 2014 als zelfstandige in Duitsland aan de slag gegaan en in 2015 terug naar Nederland alwaar ik met ondersteuning van ENCEWE mijn BV in zeer korte tijd heb opgericht. Sindsdien verzorgen zij weer mijn administratie en (loon) belasting opgave en afhandeling ten volle tevredenheid. Ik heb behoefde aan een organisatie die met mij meedenkt en vooral mij op tijd aan mijn jasje trek dat ik iets, belastingtechnisch gezien bijvoorbeeld, moet gaan ondernemen. Samengevat. Als ik niet tevreden geweest was, dan was ik niet in 2015 teruggekeerd.”

PharmaSolution B.V. (Zorg-consultant)